Пропонував гроші, щоб втекти: через п'яного водія загинула мотоциклістка з Києва (Фото)

В Яремче Івано-Франківської області п'яний водій на джипі влаштував смертельне ДТП, яке забрало життя мотоциклістки з Києва. Чоловік хотів відкупитися від очевидців, щоб втекти з місця злочину. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп від "Слуги народу" Василь Вірастюк.

За його словами, аварія сталася 6 липня зранку на заокругленій ділянці дороги, в результаті ДТП загинула киянка Олена Денисенко 1989 року народження. Зіткнення сталося на зустрічній смузі, коли водій позашляховика не впорався з керуванням, проте його врятували подушки безпеки.

Свідки зазначали, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння і пропонував нагороду, щоб допомогли втекти з місця подій. Дівчина була за кермом байка, а тому отримала травми, несумісні з життям.

На цей момент проводиться досудове розслідування, слідчі почали кримінальне провадження, а водій був затриманий.

Нагадаємо, що столичні правоохоронці розшукують 35-річного гвалтівника дитини, який скоїв втечу з-під варти в Подільському районі Києва. Подільське районне управління поліції розшукує Замятіна Євгена Володимировича, 1986 року народження, уродженця Автономної республіки Крим, безробітного і не має постійного місця проживання.

Чоловік звинувачується в згвалтуванні іншої особи, яка не досягла віку 14 років, в ніч з 5 на 6 липня він втік з під варти. На вигляд гвалтівнику близько 34-36 років, зріст - 170-175 сантиметрів, середньої статури, був одягнений в сіру теніску, сині джинси та темні кросівки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися