11 днів без їжі і води: в Києві матір заморила голодом однорічного сина

Голосіївський районний суд столиці виніс вирок у справі про гучне вбивство дитини матір'ю. Жінка, яка на 11 днів залишила одним однорічного сина і дворічну дочку, отримала 12 років в'язниці. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що мова йде про інцидент, який стався в грудні 2016 року, коли жінка залишила дітей самих без нагляду, що призвело до смерті однорічного сина. Після 11 днів відсутності матері хлопчик помер, а його сестра знаходилася без свідомості. Жінку засудили з другої спроби.

Правоохоронці заявили, що у 2019 році суд вже виносив рішення по справі й засудив жінку на 8 років позбавлення волі. Прокурори продовжували наполягати, щоб злочин кваліфікували як умисне вбивство дитини. Апеляційний суд відправив справу на повторний розгляд. Дії жінки були визнані умисним вбивством малолітньої дитини, її засудили до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Яремче Івано-Франківської області п'яний водій на джипі влаштував смертельне ДТП, яке забрало життя мотоцикліста з Києва. Чоловік хотів відкупитися від очевидців, щоб втекти з місця злочину. За його словами, аварія сталася 6 липня зранку на заокругленій ділянці дороги, в результаті ДТП загинула киянка Олена Денисенко 1989 року народження. Зіткнення сталося на зустрічній смузі, коли водій позашляховика не впорався з керуванням, проте його врятували подушки безпеки. Свідки зазначали, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння і пропонував нагороду, щоб допомогли втекти з місця подій. Дівчина була за кермом байка, а тому отримала травми, несумісні з життям.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися