Житель Києва може отримати до 8 років в'язниці: що накоїв чоловік

У Києві затримано чоловіка за збут психотропних речовин у лісопарковій зоні

У Києві поліція затримала чоловіка, який продавав психотропні речовини у лісопарковій зоні. Правопорушник підозрюється у збуті наркотиків та може провести до восьми років у в'язниці. Інцидент стався у Подільському районі, де підозрюваний спробував утекти від поліції, коли його зупинили для перевірки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в місті Києві. 

Патрульні поліцейські помітили чоловіка у лісопарковій зоні, який щось фотографував на свій мобільний телефон і поводився підозріло. Коли він побачив поліцейських, почав тікати, але його швидко затримали. Під час перевірки у нього виявили згортки з невідомою речовиною, яка згодом виявилась психотропною речовиною "Альфа-PVP".

picture

Правоохоронці провели обшук місцевості, де було знайдено ще 14 згортків з такою ж речовиною. Всі знайдені матеріали були відправлені на експертизу, яка підтвердила наявність психотропів. Чоловік, 22-річний мешканець Києва, був затриманий відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

“Поліцейські затримали 22-річного порушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин або їх аналогів. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні. 

picture

Нагадаємо, що у Київській області організована група налагодила збут наркотичних та сильнодійних лікарських засобів. Організувала “бізнес” мешканка Білої Церкви і залучила до незаконної діяльності шістьох спільників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися