Крадіжка на швидкості: у Києві чоловік вкрав електроскутер прямо з-під магазину

У Києві чоловік вкрав скутер і зараз ризикує провести вісім років за ґратами

У столиці за лічені години поліцейські затримали 45-річного киянина, який вирішив скористатися нагодою та викрав електричний скутер. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Києві. 

Викрадення сталося біля місцевого магазину в Дарницькому районі. Чоловік, раніше судимий за грабіж, помітив залишений без нагляду транспортний засіб та без зволікань завантажив його до багажника свого автомобіля і поїхав геть. 

picture

Подія розгорталася на очах у перехожих, які, однак, не встигли зорієнтуватися, щоб завадити чоловіку. За словами потерпілого, він лише на кілька хвилин залишив свій електроскутер, поки зайшов до магазину за покупками. 

Спершу власник скутера звернувся до поліції з повідомленням про крадіжку. Правоохоронці швидко прибули на місце і почали розслідування. Вони використали відео з камер спостереження та інші дані, щоб швидко вийти на слід злочинця.

“За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили чоловіку про підозру. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Обухівському районі в дорожньо-транспортну пригоду потрапили електроскутер та легковий автомобіль. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Київській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися