Смертельна ДТП на Київщині: мотоцикліст загинув через порушення ПДР

Внаслідок події, кермувальник мотоцикла отримав травми не сумісні із життям та загинув на місці події.

У селі Волошинівка, що на Київщині, сталася трагедія. Близько 18:40 30-річний мотоцикліст загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди. За інформацією поліції, водій автомобіля "Renault" під час повороту наліво не пропустив мотоцикл "Honda", що призвело до зіткнення. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Київській області.

На місце негайно прибули служби порятунку, але мотоцикліст загинув на місці внаслідок отриманих травм. Слідчі уже почали розслідування за статтею про порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть.

Місцева громада висловлює співчуття родині загиблого. Поліція звертається до всіх учасників дорожнього руху бути уважними і обережними.

“За даним фактом, слідчі слідчого управління Київщини розпочали досудове розслідування (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Поліцейські Київщини закликають учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що на Київщині сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, що забрала життя 9-річного хлопчика. Його батько, керуючи автомобілем у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, втратив контроль над транспортним засобом. Про це повідомили в Київській обласній прокуратурі. 

Крім того, що у вівторок, 6 серпня, у столиці на вулиці Глибочицька сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Аварію спричинив трамвай. Спеціалісти назвали причину аварійної ситуації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Київпастранс”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися