Під поліцейським прицілом: у Києві судитимуть жінку, що торгувала наркотиками

Затримана наркозбувачка у Святошинському районі стане перед судом

У столичному Святошинському районі правоохоронці завершили розслідування справи 49-річної жінки, затриманої за збут наркотиків. Жінка, раніше впіймана "на гарячому", тепер зіткнеться з можливим десятирічним терміном ув'язнення. 

У квітні поліція затримала жінку під час продажу психотропних речовин. Під час обшуку її квартири виявили наркотики, ваги для зважування, банківські карти та інші предмети, що свідчать про її участь у наркобізнесі.

За інформацією поліції, жінку затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, після чого їй було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування завершилось, і слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Жінці загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Цей випадок став одним із багатьох в контексті зростаючої боротьби з наркотичною злочинністю в столиці.

Читайте також на порталі “Коментарі” - У Деснянському районі Києва поліція затримала чоловіка, який мав при собі наркотики і обладнання для їх виготовлення. Під час обшуку його дому знайшли лабораторію, де виготовляли амфетамін. Затриманому, 41-річному мешканцю району, можуть дати до десяти років в'язниці. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Києві

Раніше “Коментарі” писали, що в Солом’янському районі Києва правоохоронці затримали наркоділка та вилучили понад 220 згортків з наркотиками. Молодий чоловік, що займався розповсюдженням психотропів і канабісу методом "закладок", тепер може провести до десяти років у в'язниці з конфіскацією майна.

Читайте также