Сімейний конфлікт: у Києві чоловік із ножем атакував брата під час посиденьок

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який наніс ножові поранення брату

У столиці затримано 21-річного чоловіка, який під час сімейного конфлікту завдав своєму 35-річному брату серйозних ножових поранень. Підозрюваний спочатку намагався відвести від себе підозри, розповідаючи правоохоронцям про неіснуючу атаку невідомих. Проте розслідування дозволило поліції швидко встановити його причетність до злочину. Тепер йому загрожує до восьми років ув'язнення за умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомили в ГУНП в Києві. 

До поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів київської клініки про госпіталізацію чоловіка з ножовими пораненнями спини та грудей. Слідчо-оперативна група та кінологи негайно вирушили на місце події. 

picture

Молодший брат потерпілого, який також перебував у квартирі, спочатку заявив про напад невідомих осіб. Однак під час опитувань та ретельного огляду місця події, поліцейські швидко виявили неузгодженості в його словах.

За словами правоохоронців, між братами виник конфлікт після спільного вживання алкоголю. В ході суперечки молодший брат схопив кухонний ніж та завдав кілька ударів старшому. Після інциденту, намагаючись приховати свій вчинок, він заховав зброю та вигадав історію про напад. 

picture

“Слідчий Дарницького управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що на Білоцерківському ринку в Києві стався збройний напад. Невідомий чоловік, озброєний пневматичним пістолетом, спробував відібрати сумку у місцевого мешканця. Чоловік здійснив три постріли, однак потерпілий зміг втекти і зберегти свої кошти. Незабаром після нападу, завдяки оперативній роботі патрульної поліції, нападник був затриманий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися