Смертельна ДТП у Києві: нетверезий водій "Мерседеса" влетів у відбійник

Нетверезий водій спричинив смертельну аварію на Богатирській: загинув пасажир

Увечері 22 серпня на вулиці Богатирській у Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. 27-річний водій автомобіля "Мерседес", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням і влетів у металевий відбійник. У результаті аварії загинув 28-річний пасажир, який перебував на задньому сидінні автомобіля.

За інформацією правоохоронців, ДТП сталася напередодні початку комендантської години на заокругленій ділянці дороги. Від удару пасажир, який сидів на задньому пасажирському сидінні, вилетів з автомобіля через вікно і отримав травми, несумісні з життям. Медики, які прибули на місце події, констатували смерть чоловіка.

Поліцейські встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, прилад "Драгер" показав 1,49 проміле, що значно перевищує допустиму норму. 

“Слідчі поліції Києва затримали водія у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального Кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Читайте также на порталі “Коментарі” - У селі Волошинівка, що на Київщині, сталася трагедія. Близько 18:40 30-річний мотоцикліст загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди. За інформацією поліції, водій автомобіля "Renault" під час повороту наліво не пропустив  мотоцикл "Honda", що призвело до зіткнення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися