Киянин відібрав телефон у бабусі – тепер загрожує 10 років за ґратами

Поліцейські відправили на лаву підсудних киянина за пограбування 77-річної пенсіонерки

Поліцейські завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт проти 36-річного мешканця Києва, якого звинувачують у пограбуванні 77-річної пенсіонерки. Про це повідомили в Головному управлінні національно поліції в Києві

Інцидент стався в березні цього року, коли правопорушник вихопив з рук жінки телефон під час її розмови та здав його до ломбарду. 

Поліцейські негайно розпочали розслідування, у ході якого вдалося встановити особу підозрюваного – ним виявився 36-річний мешканець Києва. Зловмисник швидко продав телефон, сподіваючись на швидкий прибуток. Проте правоохоронці оперативно виявили заклад, де було здано гаджет, та вилучили його як речовий доказ.

picture

За рішенням суду, підозрюваний був взятий під варту на час проведення досудового розслідування.

Наразі слідство завершено, а обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Якщо провину підозрюваного буде доведено, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років.

“Слідчі за процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав для зловмисника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що у Шевченківському районі столиці оперативники затримали 53-річного іноземця, який скориставшись моментом, викрав  ноутбук з магазину техніки. Чоловіка, що перебуває зараз під вартою, чекає суд, який може призначити йому покарання до восьми років позбавлення волі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися