У Києві затримали іноземця, який за викрав ноутбук: деталі

Столичні оперативники затримали 53-річного іноземця за викрадення ноутбуку з магазину техніки

У Шевченківському районі столиці оперативники затримали 53-річного іноземця, який скориставшись моментом, викрав ноутбук з магазину техніки. Чоловіка, що перебуває зараз під вартою, чекає суд, який може призначити йому покарання до восьми років позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Києві. 

За даними правоохоронців, подія сталася на початку тижня у магазині з продажу електроніки. Іноземець увійшов до магазину і коли продавець обслуговував іншого клієнта, швидко вихопив ноутбук з відкритої вітрини. 

Однак завдяки системі відеоспостереження та роботі правоохоронців, правопорушника вдалося швидко затримати. 

“За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За процесуального керівництва Шевченківської прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. На час слідства фігурант перебуватиме під вартою, йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Крім того, поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території столиці”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що у столиці за лічені години поліцейські затримали 45-річного киянина, який вирішив скористатися нагодою та викрав електричний скутер. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Києві. 

Крім того, в Обухівському районі в дорожньо-транспортну пригоду потрапили електроскутер та легковий автомобіль. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Київській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися