Бійка на Подолі закінчилася реанімацією: нападник постане перед судом

П'яний конфлікт на Подолі: молодик ледь не вбив перехожого ударом в голову

У Києві судитимуть молодого чоловіка, якого звинувачують у тяжкому нападі на перехожого на Подолі. Інцидент стався у травні цього року: підозрюваний у стані алкогольного сп’яніння вдарив незнайомця ногою в голову. Від отриманого удару потерпілий впав на асфальт, отримавши тяжкі черепно-мозкові травми. Постраждалого було терміново госпіталізовано, а підозрюваного затримано. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як стало відомо, подія трапилася на одній із вулиць Подільського району Києва. Поліція отримала виклик про бійку пізно ввечері. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група та медики. Правоохоронці оперативно встановили особу нападника, який виявився місцевим мешканцем, 2004 року народження.

За даними слідства, молодик у компанії друзів вживав спиртні напої, коли між ним та випадковим перехожим виник конфлікт. У ході суперечки підозрюваний наніс потерпілому удар ногою по голові, після чого той впав і вдарився головою об асфальт. Медики, що прибули на місце події, надали першу допомогу та доставили постраждалого до лікарні, де у нього діагностували серйозні ушкодження — перелом потиличної кістки та забій головного мозку.

“Слідчі, за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду справи по суті. Молодику загрожує до восьми років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що у Києві затримали 27-річного чоловіка, якого підозрюють у підпалі автомобіля військовослужбовця за винагороду у 1000 доларів США. Інцидент стався на початку серпня на Печерську. За даними слідства, підозрюваний виконав злочин на замовлення через Telegram.

Читайте также