Житель Київщини продавав контрафактні навушники під виглядом брендових

В Україні викрили масштабну схему продажу контрафактної техніки

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Київській області викрили схему продажу підробленої техніки, яка діяла по всій Україні. Місцевого жителя підозрюють у тому, що він продавав контрафактні навушники під виглядом продукції відомого бренду. 

Слідство з'ясувало, що підозрюваний закуповував підроблені навушники і потім видавав їх за продукцію відомого бренду. Товари продавалися по всій Україні через інтернет-платформи та месенджери. Для зручності покупців використовувалась кур'єрська доставка, що робило покупку простою і швидкою.

За місцем проживання чоловіка проведено обшуки та вилучено підроблену продукцію.

picture

“Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знаків для товарів та фірмового найменування). Досудове розслідування триває.  Оперативний супровід здійснюють детективи стратегічного захисту економіки Територіального управління БЕБ у Київській області. Процесуальне керівництво - прокурори Київської обласної прокуратури”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що організована група розповсюджувала контрафактну тютюнову продукцію у столиці. детективи БЕБ викрили групу та вилучили товар на 15 мільйонів гривень, повідомляє портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися