Напад біля дитячого майданчика в Києві: чоловік з ножем ледь не вбив перехожого

У Києві завершили розслідування: справу нападника передали до суду

У столиці завершили розслідування справи, яка викликала серйозний резонанс. Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт проти 47-річного чоловіка, який у травні цього року тяжко поранив перехожого ножем під час конфлікту. Тепер йому загрожує до восьми років ув’язнення. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Києві.

Інцидент стався наприкінці травня, коли до поліції надійшло повідомлення про чоловіка з ножовим пораненням на одній із вулиць у районі Теремки. Прибувши на місце, медики знайшли 50-річного постраждалого з проникаючим пораненням грудної клітини. Його терміново госпіталізували до лікарні.

picture

Поліція з’ясувала, що конфлікт між двома чоловіками виник біля дитячого майданчика. Один із них під час суперечки раптово вдарив іншого ножем у груди і зник з місця події.

Поліції нападника затримали вже через пів години неподалік від місця події. Правопорушником виявився 47-річний мешканець Києва. Його дії кваліфікували за статтею "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Під час слідства чоловіку повідомили про підозру.

“Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду. Обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що у столиці затримано 21-річного чоловіка, який під час сімейного конфлікту завдав своєму 35-річному брату серйозних ножових поранень. Підозрюваний спочатку намагався відвести від себе підозри, розповідаючи правоохоронцям про неіснуючу атаку невідомих. Проте розслідування дозволило поліції швидко встановити його причетність до злочину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися