Ракетний обстріл Києва: які об'єкти пошкоджені у столиці

Що відомо про наслідки ракетного обстрілу Києва

Ранок 2 вересня видався не спокійним - мешканці столиці прокинулися від сигналу повітряної тривоги та серії вибухів. Ворожі війська атакували Київ ракетами та дронами. Про наслідки ворожого обстрілу повідомили у Київській міській державній та військовій адміністраціях, інформує портал "Коментарі".

За інформацією КМДА, зранку 2 вересня окупаційні війська завдали чергового ракетного удару по Києву. Внаслідок ворожої атаки були виклики екстрених служб у Святошинському, Голосіївському та Шевченківському районах столиці.

У держадміністрації повідомили, що станом на 06:25 були зафіксовані перші постраждалі від ракетного удару. За медичною допомогою звернулися двоє дорослих - одного з них госпіталізували.

Зафіксовано також чимало пошкоджень внаслідок обстрілу:

  • у Святошинському районі, за попередньою інформацією, на одному з місць падіння уламків горіли 4 автомобілі. Станом на 06:35 повідомлялося, що пожежа була ліквідована,

  • у Святошинському районі також сталася пожежа у двоповерховій нежитловій будівлі. У результаті ворожої атаки було пошкоджено МАФи поблизу станції метро “Святошин”, а також вікна будівлі станції метрополітену. Станція працює,

  • у Голосіївському районі пошкоджений корпус котельні. Вогнеборці приборкали полум'я,

  • у Шевченківському районі виникло загоряння на території одного з підприємств.

“Ліквідація наслідків ворожої атаки триває. Всі екстрені служби працюють на місцях”, - зазначили у КМДА.

Під час повітряної атаки, станом на 05:40 у КМДА повідомляли, що екстрені служби прямували на виклик в Соломʼянський район. Однак інформації щодо пошкоджень та постраждалих у цьому районі столиці поки немає.

За даними Київської міської військової адміністрації, падіння уламків ворожих ракет також зафіксували у Дніпровському районі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попередній масований обстріл столиці стався 26 серпня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися