У Києві впровадили екстрені відключення світла через нову хвилю обстрілів

Укренерго вводить екстрені відключення електроенергії: українців закликають підготуватися до можливих перебоїв у постачанні світла

Сьогодні Укренерго оголосило про введення екстрених відключень електроенергії по всій території України. Це рішення ухвалено у зв'язку з критичною ситуацією в енергосистемі, викликаною наслідками масованих атак на інфраструктуру та потребою у відновленні стабільності. Під час екстрених відключень графіки, які могли бути спрогнозовані заздалегідь, не діють, тому українці повинні бути готові до того, що світло може зникнути будь-якої миті.

Енергетики по всій країні працюють у посиленому режимі, щоб повернути електропостачання до нормального режиму і забезпечити надійність енергосистеми.

“Енергетики всієї країни працюють 24/7, щоб повернути світло в оселі українців.Вірте в енергетиків!", – запевняють в Укренерго.

Водночас Сергій Попко, начальник Київської міської військової адміністрації, нагадав, що у столиці триває повітряна тривога. За його словами, працюють засоби протиповітряної оборони, і всі жителі повинні залишатися в укриттях до завершення тривоги. 

Раніше “Коментарі” писали, що у понеділок, 26 серпня, Київ сколихнула серія потужних вибухів, які стали наслідком чергової ракетної атаки з боку РФ. Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, на підступах до столиці активно працюють сили протиповітряної оборони (ППО). Жителів закликали залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися