Київ залишається пріоритетною ціллю Росії: до чого готуватися

Атаки на Київ продовжаться: у КМВА назвали ймовірні цілі ворога

Другий понеділок поспіль Київ опиняється під ворожим обстрілом. Окупанти застосовують крилаті та балістичні ракети, а також дрони, щоб послабити ППО та завдати максимального ураження. Речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов розповів про ймовірні плани російський військових, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на коментар речника “РБК-Україна”. 

На його думку, повітряні атаки ворога на Київ продовжаться. Ворог намагається виснажити протиповітряну оборону навколо столиці, вразити об'єкти інфраструктури, центри прийняття рішень, а також західні системи ППО.

Михайло Шаманов зазначив, що столиця залишається пріоритетною ціллю ворога. “Він буде витрачати дорогоцінні ракети, зокрема, й на столицю. Це і крилаті ракети, і балістика, і дрони", - сказав речник КМВА.

Він зазначив, що враховуючи останні обстріли, російські війська можуть застосовувати, як дронові, так і комбіновані атаки.

"Це намагання виснажити ППО навколо Києва, уразити об'єкти інфраструктури, центри прийняття рішень або сили й засоби ППО західних зразків. Прогнозуємо, що атаки будуть продовжуватися. Тому ще раз скажу про безпеку - життя і здоров'я українців це найголовніше що у нас є", - наголосив Михайло Шаманов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія може отримати нові балістичні ракети від Ірану. Поставки можуть розпочатися уже найближчими днями. Чим небезпечні балістичні ракети та якою буде відповідь світу на посилення співпраці Росії та Ірану, читайте за посиланням.  



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися