Тварина заважала мешканці Київщині: що вона вчинила (ФОТО)

Яке покарання загрожує жінці за вчинені дії

У Київській області правоохоронці повідомили про підозру жінці за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Київської області.

Подія сталася у Яготині. Там 65-річна місцева жителька скинула із залізничного пішохідного мосту власну собаку породи метис. До поліції із відповідним повідомленням звернулася небайдужа громадянка.

“Правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини встановили, що коли жінка йшла по залізничному мосту, собака почала заважати рухатись власниці, слідуючи поруч біля ніг. Тоді фігурантка підняла тварину над поручнями та скинула її”, - розповіли у поліції.

У результаті падіння на перон вокзалу собака отримала тілесні ушкодження. Це підтверджується висновком експерта. 

Про тварину попіклувалися небайдужі громадяни та волонтері - собаці надали необхідну допомогу. Наразі собака перебуває під наглядом зооволонтера.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру за фактом жорстокого поводження з тваринами, вчиненому з особливою жорстокістю (ч. 3 ст. 299 ККУ). Слідство у справі триває, а власниці тварини загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який вдарив сусідку кухонною сокирою. 

У поліції зазначили, що інцидент трапився 30 серпня у Білій Церкві. 37-річний місцевий мешканець вдарив свою сусідку, яка знаходилася у дворі багатоповерхового будинку. Що стало причиною нападу на жінку та який стан постраждалої, читайте за посиланням.


Читайте также