12 осіб у легковику: під Києвом сталася жахлива ДТП, яка забрала життя дитини (Фото)

У Бориспільському районі Київської області сталася жахлива ДТП, яка забрала життя двох людей. Серед загиблих була дитина. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що ввечері 11 липня біля селища Ревне Бориспільського району сталася смертельна ДТП, двоє людей загинули, ще троє отримали травми. Рятувальники заявили, що легковий автомобіль, в якому знаходилося 12 осіб, перекинувся на дах через перевищення швидкості водієм.

Жертвами ДТП стали двоє людей, серед них дитина. Трьох госпіталізували, в тому числі й двох дітей. Жертв і постраждалих довелося деблокувати з салону за допомогою спеціальної техніки.

Нагадаємо, що в Київській області на залізничному переїзді сталася серйозна ДТП. Водій автомобіля марки Peugeot зупинився на шляху прямування поїзда, який зніс машину на швидкості.

Відомо, що ДТП сталося біля села Ходосівка в Київській області на Новообухівській трасі. Водій повільно перетинав залізничний переїзд, а в один момент просто залишив машину на шляху проходження потягу. Машиніст поїзда бачив машину, проте не встиг загальмувати, щоб уникнути зіткнення.

В результаті потужного удару автомобіль протягнуло по колії кілька метрів, а після скинуло в кювет. Водій отримав серйозні травми та був госпіталізований у реанімацію.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися