Бориспільська траса перекрита: рух на дорозі повністю паралізовано

На трасі між українською столицею і Борисполем трапилася масштабна ДТП за участю декількох фур. Рух транспорту на ділянці повністю паралізовано. Про це стало відомо з повідомлення на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що на Бориспільській трасі зіткнулися кілька фур, а на ділянці, де зараз проходять роботи з капітального ремонту дороги утворилася пробка з вантажівок, яка повністю паралізувала рух. Повідомляється, що зіткнулися як мінімум три багатотонника, на місці подій працюють поліція і медики.

Нагадаємо, що дорожники продовжують капітальний ремонт покриття на ділянці траси Київ-Харків-Довжанський між українською столицею і аеропортом "Бориспіль".

Повідомляється, що роботи на магістралі тривають цілодобово. Йдеться про 17-кілометровій ділянці траси, що з'єднує Київ і аеропорт "Бориспіль". На сьогодні на дорозі фрезерують зношене покриття і влаштовують щебенево-мастикового асфальтобетону.

Також планується ремонт двох шляхопроводів на ділянці, відновлення автобусних зупинок і тротуарів, облаштування металевої бар'єрної огорожі. Зокрема, проект передбачає монтаж системи відеоконтроль, ремонт автоматизованої системи управління дорожнім рухом та контроль за станом покриття, заміну опор і установку LED-освітлення.

Закінчити роботи планується до Дня Незалежності. Щоб вчасно здати цей відрізок, дорожники працюють цілодобово. Останній раз реконструкція цього відрізка проводилася в 2004 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися