Тренер київської футбольної команди розбещував 11-річного хлопчика

У Києві засудили 42-річного футбольного тренера, який здійснював розпусні дії відносно свого малолітнього підопічного по команді віком 11 років. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що в грудні 2015 року під час виїзду команди на спортивні змагання до Львова, обвинувачений зайшов до кімнати, же розташувалися гравці дитячої футбольної команди, після чого, переконавшись, що за ним ніхто не стежить, підійшов до ліжка одного з хлопчиків, оголив статеві органи і почав здійснювати розпусні дії.

У січні 2016 року зловмисник був затриманий, під час розслідування було проведено ряд психологічних і психіатричних експертиз, а також проведений слідчий експеримент. Зібрані докази повністю підтвердили вину тренера, суд засудив його до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що раніше в Броварах місцевий житель побив і згвалтував молоду жінку, яка приїхала до нього в гості. Киянка звернулася в поліцію Броварів і повідомила, що її згвалтував знайомий чоловік. За словами 22-річної мешканки Києва, він запросив її в гості до себе додому. Там чоловік зв'язав їй руки і ноги, побив і згвалтував. Коли на місце події прибули правоохоронці та медики, чоловік намагався втекти з дому.

Працівники поліції затримали чоловіка. Ним виявився 41-річний житель Броварів. Йому вже оголосили підозру в згвалтуванні. Затриманому загрожує від трьох до п'яти років в'язниці, повідомляють в поліції Київської області. У відомстві додали, що за рішенням Броварського міжрайонного суду підозрюваного заарештували без права внесення застави. Крім того, в суді Броварів відносно чоловіка на розгляді знаходиться обвинувальний акт за скоєні раніше кримінальні злочини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися