Розчленував і закопав тіло: 83-річну киянку жорстоко вбив власний син (Фото)

У Шосткинському районі Сумської області поліція затримала 62-річного чоловіка, який вбив і розчленував свою матір, яка приїхала зі столиці. Про це повідомили в прес-службі Департаменту карного розшуку Головного управління Національної поліції України.

Згідно з даними слідства, 83-річна загибла жила в Києві і приїжджала до сина в один з селищ Шосткинського району Сумської області. Під час одного з візитів між ними виник конфлікт, який призвів до вбивства жінки. Чоловік хотів приховати злочин, а тому розчленував тіло і закопав частини у себе у дворі і розкидав в лісі. Правоохоронцям вдалося відновити хронологію подій і знайти знаряддя вбивства.

У поліції Сумської області повідомили, що про можливе вбивство літньої жінки дільничний дізнався від одного з жителів села, після чого вирішив навідатися додому до 62-річного чоловікова. У дворі були виявлені речі, які вказували на можливий злочин. Спочатку він заперечував, що вони мають відношення до зникнення матері, однак пізніше зізнався в скоєному і показав, куди сховав останки тіла.

Чоловік заявив, що причиною вбивства став конфлікт із матір'ю, його затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Нагадаємо, що в Бориспільському районі Київської області сталося жахливе ДТП, яке забрало життя двох людей. Серед загиблих був дитина. Увечері 11 липня біля селища Ревне Бориспільського району сталося смертельне ДТП, двоє людей загинули, ще троє отримали травми. Рятувальники заявили, що легковий автомобіль, в якому знаходилося 12 осіб, перекинувся на дах через перевищення швидкості водієм. Жертвами ДТП стали двоє людей, серед них дитина. Трьох госпіталізували, в тому числі і двох дітей. Жертв і постраждалих довелося деблокувати з салону за допомогою спеціальної техніки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.


Джерело: https://t.me/dkr_npu/742


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися