У Києві машина провалилася під асфальт (Фото)

У центрі української столиці на вулиці Дегтярівська, 26, легковий автомобіль почав провалюватися під асфальт в житловому дворі. Машина почала просідати в яму перед переднім колесом. Про це стало відомо з повідомлення на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що легковий автомобіль Ford просів в яму під переднім колесом, повідомляється, що всередині провалу виявилася холодна вода. Автомобіль не вдалося евакуювати, оскільки господар не відповідав на дзвінки. У комунальних службах Шевченківського району повідомили про те, що питання вирішується.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці обвалилася стеля в одному з підземних переходів на Героїв Дніпра. Інцидент стався вранці 12 липня. На щастя, ніхто не постраждав, оскільки в переході не було людей.

Повідомляється, що стеля в переході на Героїв Дніпра впав близько шостої ранку, а саме обвалився його шматок. Через ранній час доби в переході не було людей, тому під час події ніхто не постраждав. У коментарях до посту кияни відзначають, що інші переходи столиці знаходяться не в кращому стані.

Також столичні комунальні служби назвали причину обвалу частини конструкцій на Берестейському шляхопроводі, який стався 5 липня. Обвал частини конструкцій Берестейського шляхопроводу трапиться через недавню аварію з вантажівкою, коли той врізався в споруду. Реконструкція переправи почнеться вже найближчим часом. Комунальники обстежили конструкцію і з'ясували, що обвал захисного шару бетону і перил був викликаний надмірним навантаженням під час удару 1 липня, коли вантажівка влетіла в шляхопровід. У прес-службі КП відзначили, що аварія стала причиною деструкції бетону в найбільш слабких місцях переправи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися