У Київській області дівчинка-підліток облила себе бензином і підпалила

Подробиці надзвичайної події розповіли правоохоронці

У Київській області дівчина-підліток, намагаючись покінчити життя самогубством, облила себе бензином і підпалила. Подробиці надзвичайної події розповіли в поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, самопідпал влаштувала 17-річна дівчина в селі Ставки Фастівського району Київської області. У поліції встановили, що підліток облилася бензином і підпалила себе через нерозділене кохання. Її 24-річний товариш не розгубився і загасив пожежу. Він вилив на палаючу дівчину відро води.

На місці події з'ясувалося, що неповнолітня дівчина з хлопцем вживали алкоголь. Після цього вона вирішила підпалити себе. Оскільки хлопець вчасно відреагував, постраждала отримала незначні опіки, повідомили в поліції Київської області.

Всі обставини події зараз встановлюються. Батьків неповнолітньої можуть притягнути до адміністративної відповідальності, а щодо молодого хлопця правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за доведення неповнолітньої до стану сп'яніння.

Нагадаємо, в Подільському районі столиці правоохоронці розшукують 27-річну Іванну Лапко, яка погрожувала покінчити життя самогубством і повідомила про це своїй подрузі. Востаннє підлітка бачили на вулиці Виговського, яка знаходиться на столичних Нивках. Її подруга розповіла про те, що дівчина по телефону повідомила їй про намір покінчити життя самогубством, після чого Іванну ніхто не бачив.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва знайшли мертвою 18-річну Руслану Грігу, яка повідомила своїм друзям про намір накласти на себе руки і зникла.

Біля парку Партизанської слави дівчина заявила подругам, що йде в ліс, щоб покінчити життя самогубством. Поліція, родичі, друзі дівчини і десятки небайдужих людей займалися пошуками зниклої.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися