У Києві біля яхт-клубу і в озері потонули люди

За добу у столиці рятувальники дістали тіла двох утоплеників

У Києві біля яхт-клубу в Оболонському районі та в озері у Дніпровському районі 17 липня потонули люди. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України в столиці, передають "Коментарі".

У Києві в суботу, 17 липня, столичних рятувальників двічі викликали через трагічні випадки на воді. Перший стався у Дніпровському районі Києва. На озері Прудник, розташованому неподалік від вулиці Олекси Довбуша, потонув чоловік 1966 року народження. Його тіло рятувальники виявили на відстані 15 метрів від берега на глибині два метри. Потопельника підняли на поверхню води і доставили на берег.

Днем раніше, 16 липня, у Дніпровському районі Києва на озері Райдужне потонув ще один чоловік. Його тіло було виявлено на відстані двох метрів від берега на глибині два метри. Потопельником виявився чоловік 1978 року народження.

Ще один трагічний випадок 17 липня стався неподалік яхт-клубу "Оболонь". Рятувальникам повідомили, що в Оболонському районі столиці у річці Дніпро потонула людина. Тіло чоловіка віком приблизно 50 років виявили на поверхні води у чотирьох метрах від берега в необладнаному для купання місці.

Тіла обох потопельників рятувальники передали правоохоронцям. Встановлювати причини трагедій буде поліція. У ДСНС Києва додали, що з початку року на воді у столиці загинули 36 осіб, а з початку купального сезону - вже 23.

Нагадаємо, на всіх пляжах Києва з 17 липня заборонили купатися і вивісили червоні прапори. Киянам і гостям Києва нагадали, що через тривалу аномальну спеку у водоймах відбувається активне "цвітіння" води. Всім 14 столичним пляжам тимчасово присвоїли статус "Не купатися". Однак зони для відпочинку на березі залишаються відкритими. Про зняття обмежень комунальники обіцяють повідомити додатково.


Джерело: https://kyiv.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися