Під Києвом патрульні зупинили машину, в якій виявили застреленого ветерана АТО

Водій автомобіля зізнався, що застрелив свого знайомого під час сварки

У селищі Іванків Київської області патрульні зупинили автомобіль УАЗ, в салоні якого було тіло 47-річного чоловіка. Як повідомили в облуправлінні Національної поліції, на тілі чоловіка були виявлені вогнепальні поранення.

Водій автомобіля зізнався, що застрелив свого знайомого під час сварки. З'ясувалося, що у цей день вони з товаришем вживали алкогольні напої. В автомобілі між чоловіками, які свого часу брали участь в бойових діях на Сході країни, виникла суперечка, яка переросла у стрілянину. Під час сварки водій з мисливської зброї вистрілив у бік товариша, що сидів позаду. При цьому затриманий наполягає, що, коли патрульні зупинили автомобіль, він якраз їхав до поліції.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у центрі Києва учасників акції закидали петардами. У Києві за протиправні дії на Михайлівській площі поліцейські доставили в управління поліції 11 осіб. Повідомляється, що у неділю, 19 січня, на Михайлівській площі столиці відбулася акція. Після закінчення акції учасники йшли до фунікулера, в той час невідомі почали кидати в них петарди.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися