У Києві під час урагану затопило тунель на вулиці Теліги (Фото)

Під час серйозного урагану, який обрушився на українську столицю 19 липня, був затоплений тунель на вулиці Олени Теліги біля станції метро "Дорогожичі". Зараз рух по тунелю повністю відновлено. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що тунель був затоплений внаслідок потужної зливи, за 40 хвилин в деяких районах міста випало 80% від місячної норми опадів. П'ять потужних насосів на вулиці Олени Теліги не впоралися зі стихією і відбулося стрімке заповнення тунелю водою.

Менше ніж за годину з усіх прилеглих вулиць і дворів прибуло близько 3700 кубічних метрів води, над ліквідацією наслідків затоплення працювали спецмашини рятувальників та комунальних служб, використовували мотопомпу та стаціонарні насоси.

Нагадаємо, що в Києві через потужної зливи затопило переходи, вулиці, мости та станції метро "Академмістечко" та "Берестейська". За даними КМДА, за пів години в столиці випала тижнева норма опадів. Більше ніж триста комунальників ліквідовували наслідки негоди в Києві.

Як повідомили в комунальній корпорації "Київавтодор", напередодні зливи в кожному районі столиці посилено очищали стоки. Зараз спеціальна техніка працює на місцях підтоплень. Відзначається, що комунальна техніка завчасно чергувала на Броварському проспекті біля станції метро "Чернігівська" і на розв'язці біля станції метро "Лівобережна". Однак надзвичайну кількість опадів призвело до підтоплення вулиць і тротуарів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися