У Києві викрили підпільний покерний клуб

Правоохоронці вилучили 30 столів для гри у покер, майже 41 тисячу гральних фішок на близько 300 мільйонів гривень та інше обладнання

У Києві виявили та припинили діяльність підпільного покерного клубу, вилучили фішки та обладнання. Про це повідомляє відділ комунікації департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Повідомляється, що у неділю, 19 січня, оперативники управління стратегічних розслідувань в місті Києві та слідчі Шевченківського управління поліції столиці виявили та припинили діяльність підпільного покерного клубу. Коли у залі з’явились поліцейські – там перебувало близько 20 гравців.

За результатами проведених заходів правоохоронці вилучили 30 столів для гри у покер, майже 41 тисячу гральних фішок на близько 300 мільйонів гривень та інше обладнання, яке використовували для функціонування підпільного закладу.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Дніпровському районі столиці поліцейські викрили нелегальний гральний заклад. Під час невідкладного обшуку в приміщенні були виявлені та вилучені понад 30 персональних комп’ютерів зі встановленим програмним забезпеченням, за допомогою якого клієнти закладів отримували доступ до онлайн-ігор та грошові кошти.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися