Пішла з центру психологічної реабілітації: в Києві розшукують 17-річну дівчину (Фото)

У Деснянському районі української столиці розшукують 17-річну Вікторію Коваленко, яка пішла з центру соціально-психологічної реабілітації для дітей 19 липня. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Київ оперативний".

Повідомляється, що Вікторія Олександрівна Коваленко пішла з центру 19 липня і не повернулася. На вигляд їй 14-15 років, зріст близько 164-170 сантиметрів, середньої статури, овальне обличчя, темне волосся нижче плечей, чорні брови, носить окуляри для зору.

Була одягнена в чорну кофту з довгим рукавом і чорні штани. При отриманні будь-якої інформації про можливе місцезнаходження неповнолітньої, вас просять телефонувати на лінію 102.

Нагадаємо, що недавно в Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну Руслану Грігу, яка зникла раніше, повідомивши своїм друзям про намір накласти на себе руки.

Відомо, що ввечері 3 липня біля парку Партизанської слави дівчина повідомила своїм подругам, що йде в ліс, щоб накласти на себе руки. Поліція, родичі, друзі дівчини і десятки небайдужих людей займалися пошуками зниклої. Правоохоронцям вдалося встановити місце останнього сигналу телефону Руслани.

Ввечері 5 липня поліцейські знайшли тіло дівчини без ознак життя. Причини та обставини трагедії поки невідомі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

20 липня 2021, 12:35

Да похуй. Очередная вниманиеблядь. Суицидники не предупреждают. Явно хочет к себе внимание притянуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися