У Києві психічно хворий чоловік загинув після падіння з шостого поверху (Фото)

У Дарницькому районі столиці сталася трагедія, після падіння з вікна багатоповерхового будинку загинув 45-річний чоловік, який мав психічний розлад. Про це повідомляє видання "УНН".

Відомо, що трагедія трапилася на вулиці Драгоманова, 23, на столичних Позняках. Чоловік випав з шостого поверху багатоповерхового будинку. Згідно з попередніми даними, загиблому було 45 років, а його батько, який був його опікуном, заявив, що син був психічно хворий.

Чоловік лікувався, мав довідку, проте останнім часом був знятий з обліку, приймаючи вдома необхідні медичні препарати. Батько заявив, що раніше у сина не спостерігалося спроб покінчити життя самогубством, швидку і поліцію викликали сусіди загиблого.

Медики, які прибули на місце загибелі чоловіка, констатували його смерть, на місці подій працювали правоохоронці, який з'ясовували причини та обставини інциденту.

Нагадаємо, що раніше в столичному метрополітені молода людина 1991 року народження загинув після падіння під поїзд, які переїхав його навпіл. Трагедія трапилася ввечері 15 липня.

Відомо, що на місце падіння чоловіка відразу були викликані рятувальники, проте пізніше їх відправили назад в частину, оскільки потерпілий загинув на місці і їх допомога не знадобилася. На місці подій працювали правоохоронці, які встановили особу загиблого - у нього при собі були документи. Чоловік 1991 року народження переходив колію в невстановленому місці й потрапив під поїзд, який переїхав його. Чоловік від отриманих травм загинув миттєво. Поліція з'ясовує обставини потрапляння загиблого на шляху метрополітену, оскільки територія, де сталася трагедія, огороджена парканом.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися