П'яний перебігав дорогу: в Києві на окружній насмерть збили іноземця (Фото)

На окружній дорозі української столиці вночі сталася смертельна ДТП, яке забрало життя іноземного громадянина. Троє п'яних людей перебігали дорогу, коли одного з них збила машина. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що вночі 22 липня на окружній дорозі троє п'яних товаришів іноземної національності перебігали дорогу в недозволеному місці, коли одного з них збила машина. Від отриманих травм він загинув на місці. Також наголошується, що товариші загиблого побили водія. На місці подій працювали поліція, медики. слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що в Борисполі Київської області сталося серйозне ДТП за участю позашляховика. Водія розвернуло на величезній швидкості і понесло по дорозі, де він зніс дорожній стовп зі знаком і світлофором. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції Києва.

Повідомляється, що близько сьомої ранку 21 липня на вулиці Київський Шлях до Борисполя сталося ДТП, причиною якого стало те, що водій автомобіля Porshe не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дорожній стовп зі світлофором. Постраждалі відсутні.

Рух на ділянці дороги було ускладнено, патрульні забезпечували регулювання і займалися оформленням необхідних матеріалів. У поліції закликали водіїв бути обережними і дотримуватися правил дорожнього руху.

Раніше "Коментарі" повідомляли в будівництві нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера  до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ВОЛАНД

22 липня 2021, 11:01

"..трое пьяных товарищей иностранной национальности перебегали дорогу в неположенном месте..." Ох и лютая у них национальность - иностранная!

Михаил

22 липня 2021, 10:45

откуда уроды ?!?!?!

андрей

22 липня 2021, 10:38

Обратно черножопые братья отличились!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися