У Києві зростає кількість хворих на грип

Всього за тиждень зареєстровано 9 176 випадків ГРВІ

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив про зростання за третій тиждень цього року кількості хворих та грип та застуду на 35,2%.

Повідомляється, що всього за тиждень зареєстровано 9 176 випадків, з них 5 349 – діти. За словами Поворозника, до медичних закладів за 3-й тиждень госпіталізовано 141 особу, із них 115 – діти.

Також зазначається, що із початку епідемічного сезону у щеплювальних кабінетах приватних клінік і комунальних закладів охорони здоров’я вакцинацією проти грипу охоплено 50 734 особи.

За прогнозами Центру громадського здоров’я МОЗ, протягом сезону на грип та ГРВІ в Україні перехворіє від 4,8 млн до 6,7 млн людей. Зазначається, що наприкінці січня та на початку лютого можливе збільшення кількості хворих, можливий пік – четвертий тиждень 2020.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптики оголосили штормове попередження у Києві. Управління з питань цивільного захисту КМДА повідомляє, що завтра, 21 січня, у Києві передбачається шквальний вітер та перший рівень небезпеки. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися