У Києві доцент ВНЗ розбещував 12-річну онучку своєї знайомої

В українській столиці затримали доцента кафедри одного з міських університетів, який розбещував 12-річну дівчинку, яка є донькою його знайомої. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що 54-річний чоловік побачив дівчинку на Русанівському пляжі, де і познайомився. Він взяв її номер телефону і почав переписку, надсилаючи дитині порнографічні матеріали, а також просив відправити йому свої відверті фото.

Зловмисник просив дівчинку тримати їх спілкування в секреті, оскільки дорослі нібито можуть забрати її телефон і заборонити сидіти в інтернеті. Дівчинка все ж розповіла про домагання матері. Жінка відразу написала заяву в поліцію.

Доцент був заарештований правоохоронцям, експертиза підтвердила його осудність і усвідомленість скоєних дій. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, що в Білій Церкві Київської області триває суд над 53-річним чоловіком, який ґвалтував двох неповнолітніх дівчат. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомили у прокуратурі Київської області, інцидент стався в місті Біла Церква. Чоловік вже отримав повідомлення про підозру у вчиненні злочину.

Згідно з даними слідства, протягом 2018 року зловмисник скоїв сексуальне насильство по відношенню до двох неповнолітніх дівчат віком 15 років. Також повідомляється, що чоловік попередньо домовився з їх батьком і протягом двох місяців вступав з ними в статеві стосунки. У вересні 2019 року обвинувальний акт щодо батька також було направлено до суду. Нині триває судовий розгляд по цій справі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися