Киянин спалив квартиру, борючись зі злими духами

Чоловіка затримали через кілька годин після пожежі

У Києві, 19 січня спалахнула сильна пожежа.  На третьому поверсі п'ятиповерхового будинку по вул. Курнатовського, 5 горіла квартира.Про це повідомляє "Інформатор".

Повідомляється, що квартиру підпалив сам господар, який перебував в стані сильного алкогольного сп'яніння. Чоловік подумав, що його атакують злі духи, які і влаштували пожежу.

Чоловіка затримали через кілька годин. З ножем в руці палій бігав по під'їзду, запевняючи мешканців, що бореться з потойбічними силами, що влаштували в його квартирі пожежа.

Відзначається, що чоловік кілька днів перебуває в запої і весь цей час не спав.  З попереднім діагнозом "біла гарячка" киянина госпіталізували.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині чоловік вбив крадія. Днями ввечері у с. Сичівка Вишгородського району 34-річний житель столиці був в гостях у друга, з яким вони розпивали алкогольні напої. Раптово, чоловік побачив на городі невідомого із напильником в руках. Він заховався на неосвітленій ділянці двору, і дочекавшись коли незнайомець підійде ближче, наніс йому декілька ударів по голові. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися