У Києві маніяк напав на співробітницю "Київпастрансу" (Фото)

В Оболонському районі столиці на Мінському масиві затримали сексуального маніяка, який напав на жінку, яка є співробітницею "Київпастрансу", намагався її згвалтувати і пограбував. Про це повідомили на сайті видання "Київ Медіа".

Повідомляється, що співробітниця комунального підприємства "Київпастранс" поверталася зі зміни біля кінотеатру імені Тараса Шевченка, коли до неї пристав чоловік з ножем, який погрожував їй та примушував до орального сексу. Жінка пручалася нападаючому, в результаті чого він відібрав у неї всі гроші і втік.

Потерпіла зателефонувала в поліцію і дала орієнтування на неадекватного чоловіка, вже через півгодини правоохоронці затримали підозрюваного. Жінка дізналася нападника в обличчя, його перевіряють на можливу причетність до інших аналогічних злочинів.

Нагадаємо, що в столиці затримали доцента кафедри одного з міських університетів, який розбещував 12-річну дівчинку, яка є дочкою його знайомої. 54-річний чоловік побачив дівчинку на Русанівському пляжі, де і познайомився. Він взяв її номер телефону і почав перефарбовування, надсилаючи дитині порнографічні матеріали, а також просив відправити йому свої відверті фото.

Зловмисник просив дівчинку тримати їх спілкування в секреті, так як дорослі нібито можуть забрати її телефон і заборонити сидіти в інтернеті. Дівчинка все ж розповіла про домагання матері. Жінка відразу написала заяву в поліцію. Доцент був заарештований правоохоронцям, експертиза підтвердила його осудність і усвідомленість скоєних дій. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

27 липня 2021, 11:41

Откуда известно что он маньяк? По лицу? Так на украине пол раду и чиновников с такими рожами! А то и похуже! Один недоумок вирастюк сотню таких маньяков стоит!

Укроп

27 липня 2021, 11:36

Рожа так и шепчет. Тюрьма для него - явно дом родной1. Петушара!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися