Під Києвом чоловік задушив дружину за відмову готувати їсти (Відео)

У селищі Кожухівка Васильківського району Київської області чоловік задушив власну дружину посеред ночі через її відмову готувати їсти. Подружжя прожило разом 16 років. Про це повідомляє передача "Надзвичайні новини".

Повідомляється, що пара жила разом без дітей, а після скоєного вбивства 34-річний чоловік спокійно пішов спати. Пообіді він заявив родичам дружини, що вона померла вночі, проте пізніше, під тиском доказів, чоловік зізнався, що голими руками задушив дружину за відмову готувати їсти.

У поліції заявили, що між парою виник конфлікт, в результаті якого жінка пішла спати в одну кімнату, а чоловік - в іншу, проте вночі він встав і почав просити дружину приготувати поїсти, на що отримав відмову. Чоловік почав душити дружину, закривати руками ніс і рот, що призвело до смерті.

Сусіди заявляють, що пара часто сварилася і разом випивала. Сестра загиблої заявила, що вона любила чоловіка, попри те, що він її бив. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що в Солом'янському районі української столиці в річці Либідь виявили закривавлений труп невідомого чоловіка, який пролежав у воді більше доби. Тіло знайшли в річці Либідь недалеко від станції швидкісного трамвая "Політехнічна". Загиблим виявився чоловік віком 45-50 років, його обличчя було в крові. На місці подій працювали патрульні поліцейські, слідчі і рятувальники.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися