Через ДТП на залізниці затримували поїзди до Києва (ФОТО)

Зіткнулися поїзд та вантажний трейлер

У Полтавській області сталася аварія за участю поїзда та вантажного трейлера. Через це поїзди прямували до Києва з затримкою, повідомили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, ДТП сталася сьогодні, 30 липня, близько третьої ночі. На регульованому переїзді біля станції Решетилівка зіткнулися потяг та вантажний автомобіль. В аварії постраждала чергову по залізничному переїзду, жінку госпіталізували. Жертв немає. Через ДТП затримувалися потяги в напрямку "Харків — Київ — Харків".

У Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України уточнили, що після зіткнення вантажного потягу та вантажного автомобіля "MAN", який перевозив комбайн, виникла пожежа. Загорівся комбайн та один із вагонів поїзду. За кілька годин пожежу на площі 60 квадратних метрів вдалося ліквідувати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через ДТП на залізничному переїзді в Закарпатській області затримується потяг "Київ — Солотвино". Водій вантажівки спричинив ДТП з пасажирським поїздом №14 "Київ — Солотвино". Аварія сталася на регульованому переїзді перегону "Королево — Рокосово". За даними "Укрзалізниці", водій вантажівки виїхав на колії, де зіткнувся з пасажирським поїздом. Локомотив поїзда зійшов з рейок.

Нагадаємо, на 40 кілометрі траси "Київ — Чоп" сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля Skoda Felicia, ймовірно, заснув за кермом, припускають у поліції. Автівка врізалась в металевий відбійник та перекинулась. Внаслідок ДТП загинув пасажир автівки, водій та ще один пасажир отримали тілесні ушкодження. 

Окрім того, на трасі "Київ - Харків - Довжанський" сталася ДТП за участю вантажівки. Аварія сталася на 27 кілометрі автобану "Київ - Бориспіль" поблизу села Щасливе. У Бориспільському районі на дорозі перекинулася вантажівка. Водія госпіталізували, рух на трасі було ускладнено через перекриття двох смуг у напрямку Борисполя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися