На трасі "Київ — Чернігів" зіткнулися маршрутка та фура (ФОТО)

Подробиці ДТП розповіли у поліції

На трасі "Київ — Чернігів" зіткнулися пасажирська маршрутка та вантажний автомобіль. Про ДТП повідомили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП з постраждалими сталася на 54 кілометрі автодороги "Київ — Чернігів" сьогодні, 30 липня. Близько восьмої ранку у селі Семиполки зіткнулися пасажирський мікроавтобус та фура. У поліції зазначили, що є потерпілі, проте скільки людей постраждали у ДТП, не уточнили.

Через аварію можливі затори у напрямку Києва, зазначили правоохоронці. У Патрульній поліції Київської області додали, що об’їзд зони ДТП здійснюється крайньою лівою смугою дороги попутного напрямку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що водій вантажівки спричинив ДТП з пасажирським поїздом №14 "Київ — Солотвино". Аварія сталася на регульованому переїзді перегону "Королево — Рокосово". За даними "Укрзалізниці", водій вантажівки виїхав на колії, де зіткнувся з пасажирським поїздом. Локомотив поїзда зійшов з рейок.

Нагадаємо, на 40 кілометрі траси "Київ — Чоп" сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля Skoda Felicia, ймовірно, заснув за кермом, припускають у поліції. Автівка врізалась в металевий відбійник та перекинулась. Внаслідок ДТП загинув пасажир автівки, водій та ще один пасажир отримали тілесні ушкодження. 

Окрім того, на трасі "Київ - Харків - Довжанський" сталася ДТП за участю вантажівки. Аварія сталася на 27 кілометрі автобану "Київ - Бориспіль" поблизу села Щасливе. У Бориспільському районі на дорозі перекинулася вантажівка. Водія госпіталізували, рух на трасі було ускладнено через перекриття двох смуг у напрямку Борисполя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися