Смертельне ДТП у Києві

Внаслідок отриманих травм водій помер на місці

Сьогодні, 22 січня, у Дніпровському районі столиці в дорожньо-транспортній пригоді загинула людина. Про це повідомили в управлінні ГСЧС в Києві.

Повідомляється, що аварія сталася на бульварі Перова, легковий автомобіль в'їхав у зупинку громадського транспорту. Внаслідок отриманих травм водій помер на місці.  Його труп рятувальники вирізали з понівеченого металу. Пасажир автомобіля і чоловік, який знаходився на зупинці, отримали травми і були госпіталізовані. На даний момент поліція встановлює всі деталі ДТП.


Нагадаємо, що водіям сьогодні потрібно бути обережними на дорогах. На столицю суне атмосферний фронт з районів Скандинавії та Балтики. У Києві в середу, 22 січня, пройде дощ, який можливо переходитиме у мокрий сніг. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на трасі під Києвом Lexus збив чоловіка. На Житомирській трасі під Києвом автомобіль Lexus LX570 збив людину. Аварія сталася у селі Стоянка. Повідомляється, що чоловік перебігав дорогу у невстановленому для цього місці, хоча неподалік від місця ДТП є світлофор і підземний перехід. Наразі про стан потерпілого нічого невідомо. На місці працював екіпаж поліції. Подробиці події встановлюються.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися