У Києві на Борщагівці сталася жахлива ДТП

Кияни вважають, що нещасні випадки почастішали після ремонту автотраси

У четвер надвечір, 23 січня, в районі Петропавлівської Борщагівки в Києві сталася ДТП. Про інцидент повідомили в Instagram-акаунті dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що біля житлового комплексу "Щасливий" дві автівки зіштовхнулися лоб у лоб. На місці працюють правоохоронці та медики, інформації про загиблих чи потерпілих поки що не надходило.

Зазначається, що це вже не перша аварія на цій ділянці дороги. Кияни вважають, що нещасні випадки почастішали після ремонту автотраси. У обох автівок постраждала передня частина кузова. 

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.23 січня по вулиці Оксамитова на Петропавлівський Борщагівці (Київ) сталася жахлива автотроща.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві сталася ДТП за участю п'яти автомобілів.За словами водія "Славути", перед ним їхав автомобіль, який почало носити по дорозі і він врізався у відбійник. Чоловік намагався уникнути зіткнення і почав гальмувати. Після занесення дівчина-водій відразу ж виїхала, а під час гальмування в "Славуту" в'їхав Lanos. Далі на слизькій дорозі сталося зіткнення ще одного Lanos, Opel і Citroen.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися