У Київській області посеред вулиці побилися поліцейські: очевидці зняли це на відео

Один з поліцейських накинувся на свого колегу з кулаками

У місті Біла Церква, що на Київщині, між співробітниками поліції стався конфлікт, який переріс у бійку. Про це повідомляється на сторінці "Police Control Ukraine" в Facebook.

У цій же групі було опубліковано відео з місця події. Очевидець зафільмував, як біля поліцейської машини один зі співробітників накинувся на свого колегу з кулаками прямо серед вулиці.

Припинити бійку між двома правоохоронцями допомогли інші співробітники поліції, які стояли поруч. Чоловіків відтягнули один від одного в різні боки.

Причини конфлікту між двома правоохоронцями залишається невідомою. В офіційних джерелах на сьогодні ще не давали коментар з цього приводу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області судитимуть депутата, яка переписала будинок померлої жінки на свого колишнього чоловіка, а потім - на свою дочку. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області співробітники поліції врятували життя чоловікові, який мав намір накласти на себе руки. Про страшні плани чоловіка в поліцію повідомила його сусідка. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися