У Білій Церкві поліцейські врятували людині життя (ВІДЕО)

Зараз з чоловіком працюю психологи

У місті Біла Церква, що на Київщині, поліція врятувала життя місцевому жителю, який збирався вчинити суїцид. Про подію повідомляється на сторінці Патрульній поліції Білій Церкві в соціальній мережі Facebook.

За інформацією джерела, в поліцію надійшло повідомлення від жінки, яка повідомила, що її 49-річний сусід хоче накласти на себе руки, зістрибнувши з балкона своєї квартири.

На місце події негайно прибув наряд поліції. Правоохоронці довгий час намагалися вийти на контакт з чоловіком, однак він зовсім відмовлявся розмовляти з правоохоронцями. Через деякий час чоловік таки піддався на вмовляння і відмовився від свого задуму накласти на себе руки.

Після того як поліціянтам вдалося зняти сусіда дзвонила жінки з балкона, йому викликали бригаду швидкої допомоги. Медики госпіталізували чоловіка. Тепер з ним будуть працювати психологи.

Причина, яка привела городянина до думки про вчинення самогубства поки залишається не розкритою.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Білій Церкві працівники Муніципальної варти врятували дівчину від самогубства. Місцева мешканка хотіла скинутися з моста. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області відпочивальники на озері врятували життя стікав кров'ю чоловікові. Лікарі відзначають, що врятувати потерпілого вдалося завдяки тому, що перша допомога була надана правильно.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися