У Білій Церкві дівчину дивом врятували від страшної смерті (ФОТО)

Зараз зі врятованої все в порядку

У місті Біла Церква працівники Муніципальної варти (МВ) врятували дівчину від вчинення суїциду. Про цю подію повідомляється на офіційній сторінці МВ в соціальній мережі Facebook.

За інформацією джерела, днем 8 серпня диспетчеру Муніципальної варти надійшло повідомлення про те, що на мосту, що проходить через річку Рось, була помічена жінка, яка збирається накласти на себе руки, стрибнувши вниз. На місце події негайно виїхали співробітники МВ.

picture

Через буквально пару хвилин на зазначеному дзвонив місці вже стояв екіпаж. Працівники Муніципальної варти довгий час вели бесіду з дівчиною, переконуючи її не здійснювати дурість і змінити своє рішення. В результаті її таки вдалося вмовити та тим самим врятувати її від страшної смерті. На щастя, зараз з врятованою дівчиною усе в порядку.

Також на сторінці Муніципальної варти в Facebook були опубліковані фото з місця події.
picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області відпочивальники на озері врятували життя чоловіка, що стікав кров'ю. Тільки завдяки правильно наданій першій медичній допомозі йому вдалося вижити. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Яготинському районі Київської області з водойми виловили труп молодого хлопця. Раніше в поліцію повідомляли про те, що молодий чоловік пішов купатися і зник. Подробиці в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися