У Київській області відпочиваючі на озері врятували життя чоловікові, що стікав кров'ю (ФОТО)

Постраждалого госпіталізували

Відпочинок на озері під Києвом закінчився для одного з місцевих жителів лікарнею і серйозним пораненням. Тільки завдяки очевидцям події, які правильно надали йому першу допомогу, потерпілому вдалося вижити.

У телеграм-каналі "Оперативний Київ" повідомляється про те, що увечері 8 серпня на озері на озері Гачок біля селища Крюковщина Бучацького району між двома чоловіками стався словесний конфлікт, який переріс у криваву бійку. В ході конфлікту один з них дістав ніж і вдарив ним свого опонента в область грудей.

Очевидці події викликали на місце подій швидку допомогу і поліціянтів. Після прибуття медиків потерпілому вже вдалося зупинити кровотечу. Проте на той момент він все ще часом втрачав свідомість. Інші відпочивальники допомогли перенести чоловіка в карету швидкої. Лікарі відзначають, що врятувати потерпілого вдалося завдяки тому, що перша допомога була надана правильно.

Що стосується нападника, то його також затримали очевидці кривавого інциденту та утримували до приїзду правоохоронців. Закривавлений ніж люди також завернули в серветку і потім передали поліції.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області на підприємстві сталася бійка, під час якої озброєний співробітник ледь не вистрілив у колегу.

Також сайт інформував про те, що в Київській області пенсіонерці порізали обличчя ножем. Невідомий увірвався в будинок літньої жінки та напав на неї. Подробиці читайте в нашому матеріалі.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися