У Київській області на підприємстві сталася бійка: озброєний співробітник ледь не вистрілив уколегу (ФОТО)

На місце події викликали поліцію

На одному з підприємств у місті Вишгород, що на Київщині, між співробітниками сталася сварка. На місце події були викликані правоохоронці. Про це повідомляє Поліція Київської області на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією джерела, на комунальному підприємстві між двома робочими відбулося сварка, яка переросла в бійку. У одного з опонентів при собі була зброя для відстрілу патронів, споряджених гумовою кулею. В ході шлюби зброю випало з кишені на підлогу і власник, схопивши його, направив на свого колегу. На щастя, постріл він так і не здійснив.

Співробітники підприємства, які стали очевидцями події, викликали співробітників поліції. Правоохоронці вилучили зброю й забрали учасників бійки у відділення поліції.

Повідомляється, що на цей момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження (погроза вбивством). Подробиці інциденту встановлюються.

Поліція Київської області опублікувала на своїй сторінці в Facebook фото зброї, яке було в учасника бійки.

picture
Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Київській області чоловік вчинив кілька пострілів з пістолета в компанію кривдників його брата і випадково зачепив своїх батьків. Мати стрільця зараз знаходиться в лікарні. Детальніше про цю подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області пенсіонерці порізали обличчя ножем. Вночі у будинок літньої жінки пробрався невідомий і почав душити її, а потім порізав ножем обличчя. Детальніше читайте на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися