У Київській області пенсіонерці порізали обличчя ножем

У селі Підгірці Обухівського району Київської області відбувся напад на літню жінку. Про це інформує пресслужба Київської обласної прокуратури.

За словами джерела, приблизно о 22:00 в будинок місцевої мешканки пробрався невідомий. Зловмисник відразу ж став питати жінку, де у неї лежать гроші. Почувши опору, злочинець накинувся на пенсіонерку і почав її душити. Потім узяв ніж, і завдав поранення в обличчя.

Поки жінка перебувала в шоковому стані після нападу, грабіжник відшукав в будинку гроші, забрав їх і два мобільних телефони своєї жертви та зник з місця злочину. Дочекавшись, поки нападник покине будинок, пенсіонерка викликала поліцію.

Незабаром особу зловмисника було встановлено. Ним виявився 33-річний місцевий житель. Правоохоронці затримали його і повідомили про підозру у вчиненні злочину.

У прокуратурі повідомляють, що зараз йде підготовка клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За скоєний напад і заволодіння чужим майном злочинцеві загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до 12 років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Київській області чоловік вистрілив з пістолета у своїх батьків. Це сталося випадково, адже цілився він у кривдників свого брата, але промахнувся. Мати стрільця зараз в лікарні, а батько отримав незначні пошкодження. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області на очах у співробітників швидкої допомоги вбили людину. Подробиці події читайте в нашому матеріалі.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Теразини

5 серпня 2021, 10:15

Таким давать максимально 12 років і на перевиховання на роботи в шахтах

Киевлянин

5 серпня 2021, 10:09

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися