У Київській області на очах у медиків вбили людину (ФОТО)

У селі Коцюбинське, що в Київській області, місцевий житель під час бійки вбив свого знайомого прямо на очах у медиків. Про це інформує пресслужба ГУНП Київської області.

На лінію "103" надійшло виклик про те, що в селі Коцюбинське жінка перебуває в стані сильного алкогольного сп'яніння і їй потрібна медична допомога.

Прибувши на виклик, медики помітили компанію відпочиваючих неподалік, який вживали алкоголь. Поки жінці надавали необхідну допомогу, між відпочивальниками спалахнув конфлікт, який швидко переріс в бійку.

picture

Один з відпочиваючий зробив спробу зупинити бійку. Однак за це учасник тієї самої бійки вдарив його по голові, і чоловік втратив свідомість. Медики відразу ж кинулися на допомогу потерпілому. Однак врятувати його не вдалося. В результаті отриманої травми в області голови, 63-річний житель Коцюбинського помер.

Про подію було повідомлено правоохоронцям. Незабаром особистість злочинця була встановлена. Співробітники поліції затримали зловмисника. Ним виявився 60-річний житель села Горбулів, що в Житомирській області. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років тюремного ув'язнення.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що стали відомі подробиці нападу на таксиста під Києвом. У прокуратурі розповіли, що злочинець пограбував водія таксі, поки той був без свідомості. Крім того, було озвучено, яке покарання загрожує зловмисникові.

Також сайт повідомляв про те, що Дорофєєва розповіла про стан свого танцюриста, якого побили біля гей-клубу в Києві. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися