Під Києвом порізали ножем таксиста: з'явилися нові подробиці

З'явилися деякі подробиці в справі про жорстокий напад на таксиста неподалік від міста Вишневе під Києвом. Про це інформує пресслужба Київської обласної прокуратури.

2 серпня співробітниками поліції був затриманий 19-річний хлопець, який виявився причетним до нанесення тілесних ушкоджень водію таксі. Стало відомо про те, що після того, як злочинець вдарив свою жертву ножем в область шиї та голови, він вкрав у чоловіка гаманець і деякі його особисті речі, поки той був без свідомості. Потім хлопець зник з місця злочину.

Також у прокуратурі повідомили, що за скоєний злочин і замах на вбивство людини нападнику загрожує довічне тюремне ув'язнення. Триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що вночі 1 серпня недалеко від міста Вишневе на автодорозі виявили водія таксі, що лежить без свідомості в калюжі крові поруч зі своїм авто. На його шиї та голові було видно сліди від удару ножем. Вдії помітили потерпілого і викликали медиків і поліцію. Незабаром був спійманий підозрюваний. Ним виявився 19-річний житель селища Березна, що в Житомирській області. Незабаром було встановлено, що між пасажиром і таксистом трапився конфлікт, в ході якого хлопець вдарив чоловіка ножем кілька разів, після чого той втратив свідомість.

Раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Києві затримали військового, який побив танцюриста Дорофеєвої. У Державному бюро розслідувань розповіли подробиці конфлікту. Детальніше читайте в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися