У Києві затримали військового, який побив танцюриста Дорофєєвої

Подробиці розповіли у столичній прокуратурі та в ДБР

У Києві затримали працівника Управління державної охорони (УДО), який жорстоко побив танцюриста з шоу-балету Надії Дорофєєвої. Про це повідомляє столична прокуратура, передають "Коментарі".

За даними Київської міської прокуратури, співробітника Управління державної охорони України підозрюють в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження потерпілому. Правоохоронці встановили, що надзвичайна подія сталася вранці неділі поблизу столичної кав’ярні на вулиці Антоновича, 45.

Між 22-річним танцюристом шоу-балету Дорофєєвої та 28-річним працівником УДО стався словесний конфлікт. Під час конфлікту затриманий наніс потерпілому сильний удар кулаком в голову. Постраждалий впав на землю, а нападник зник з місця події.

Постраждалого танцюриста госпіталізували до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. У хлопця важка закрита черепно-мозкова травма. Особу нападника встановлено, чоловіка затримали, додали в прокуратурі.

У Державному бюро розслідувань (ДБР) розповіли, що працівник УДО, проходячи повз будинок танцюриста, спочатку штовхнув його, а після зауваження жорстоко побив. Окрім тяжкої закритої черепно-мозкової травми, у потерпілого також забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки та інші травми. Співробітнику УДО вже повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Військовому загрожує до восьми років тюрми, поінформували в ДБР. У відомстві додали, що вже допитали свідків конфлікту, отримали відеозаписи з камер відеоспостереження та провели інші слідчі дії. Розслідування триває.

Нагадаємо, раніше про побиття танцюриста у Києві повідомила співачка Надя Дорофєєва та пізніше підтвердила пресслужба Управління державної охорони. Співачка заявила, що потерпілому зробили трепанацію черепа і ввели у медикаментозну кому. Вона розповіла, що на хлопця напали при виході з клубу, внаслідок чого він отримав крововилив у мозок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися