Медикаментозна кома: в Києві співробітник УДО жорстоко побив танцюриста Наді Дорофєєвої (Фото)

У столиці волі клубу "Ліфт" чоловік, який виявився співробітником Управління державної охорони (УДО), побив танцюриста з балету співачки Наді Дорофєєвої. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила сама артистка, а пізніше підтвердила пресслужба УДО.


Співачка заявила, що потерпілого госпіталізували. Йому зробили трепанацію черепа і ввели у медикаментозну кому. Вона заявила, що на хлопця напали при виході з клубу, в результаті чого він отримав крововилив у мозок.


У Державній службі охорони повідомили про те, що чоловік є їх чинним службовцем, а керівництво призначило службове розслідування, обставини події з'ясовуються. Нападника відсторонили від виконання службових обов'язків. Також в УДО запевнили, що нададуть необхідну допомогу в лікуванні потерпілого.


ZzRSw9c7NUoSWrb1NLKelyvSK.jpg


Нагадаємо, що в Святошинському районі столиці на вулиці Клавдіївська невідомий злочинець в масці напав на перехожих і облив їх кислотою ввечері 27 липня. Близько 10 ранку пара вийшла з під'їзду будинку, де вони знімають квартиру, а коли дійшли до торця житлового комплексу, до них підбіг невідомий чоловік у балаклаві і облив хімічною рідиною.


Після цього нападник зник, а постраждалі 33-річний чоловік і 23-річна дівчина забігли в аптеку за допомогою. Їх госпіталізували з опіками першого та другого ступеня голови, тулуба і кінцівок, а також набряком слизової порожнини рота. На постраждалих чекає тривале лікування.

У поліції заявили, що так могла діяти психічно хвора людина, однак те, що сталося, більше схоже на замовний напад з почуття помсти. Можливо, причиною є минулі любовні відносини пари або фінансові конфлікти. У разі затримання злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

2 серпня 2021, 18:56

Уже нашли в соцсетях напавшего. Военнослужащий госохраны. Наверное, из ревности и мести напал на своего бывшего парня. У него на страничке написано, что сейчас он «Без пары», фото только с мужчинами и несовершеннолетними мальчиками в постели.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися