На Київщині хлопець вистрілив в своїх батьків: з'явилися нові подробиці (ФОТО)

Стріляв загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення

Стали відомі нові подробиці події в місті Васильків. Про це повідомляє пресслужба Поліції Київської області на своїй офіційній сторінці в Facebook.

За інформацією джерела, в той день затриманому подзвонив його 27-річний брат і розповів, що місцеві жителі його всіляко ображають, висловлюючись на нього нецензурними словами та б'ючи. Хлопець зазначив, що знаходиться в нічному клубі.

Батьки разом з його братом приїхали до нічного клубу і почали з'ясовувати стосунки з місцевими, про яких телефоном говорив хлопець. За нього вирішив заступитися його брат і вступив з одним із кривдників в конфлікт.

У самому розпалі скандалу один з компанії взяв газовий балончик і бризнув в сторону брата потерпілого від знущань з боку місцевих хлопця. Цей вчинок сильно розлютив чоловіка і він попрямував в сторону своєї машину, дістав пістолет і повернувся до кривдників свого родича. Потім пролунало кілька пострілів.

picture

Як виявилося, чоловік стріляв хаотично, без мети потрапити в когось певного. Однак же такі необдумані дії призвели до того, що той, хто стріляв потрапив з пістолета по своїм батькам. На місце події була викликана поліція і бригада швидкої допомоги. Батькові надали допомогу на місці, а от мати стрільця госпіталізували.

picture

У поліції повідомляють, що за скоєний злочин чоловікові, заступився за брата, загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від трьох до семи років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що з'явилися нові подробиці нападу на таксиста під Києвом. У прокуратурі розповіли, яке покарання загрожує порізані ножем водія таксі 19-річному хлопцю.

Також видання інформувало про те, що в Київській області на очах у бригади швидкої допомоги вбили чоловіка.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися